Printvenlig version af siden

Seneste nyt om busrejser, busture samt information om vores busser:

10. oktober 2012: Strøby Turist donerer buskørsel til "Knæk cancer" i uge 43.

I samarbejde med Kræftens Bekæmpelse og NNE Pharmaplan har Strøby Turist doneret buskørsel til årets indsamlingsshow 27. oktober. Strøby Turist kører 150 medarbejdere fra NNE Pharmaplan på Sjælland til TDC Callcenter i Slet, hvor de skal sidde og modtage opkald fra danskere, som ønsker at donere penge til projekt "Knæk Cancer" - se mere information her:

1. oktober 2012: Tag med Strøby Turist til julemarked i Lübeck.

Strøby Turist har nu åbnet for billetsalget til vore populære 1 dagsture til Lübeck, læs nærmere på vores hjemmeside - bestilling kan ske på mail info@stroebyturist eller telefon 56578088.

30. september 2012: Strøby Turist kåret som Gazelle virksomhed for 3. år i træk.

Børsen har igen i år udnævnt en række firmaet til Gazelle virksomheder, baseret på deres 2011 regnskaber. Strøby Turist har for 3. år i træk udnået denne fornemme ære, i den forbindelse udtaler firmaets direktør Bjarne Nielsen: "Vi er da utrolig stolte over udnævnelsen, som ikke overgår mange virksomheder 3 år i træk. Transportbranchen har haft. trange kår og konkurrencen fra især udenlandske firmaer har lagt et stor pres på branchen. Vi må forvente, at de kommende år vil vilkårene for mange transportfirmaer ikke blive væsentligt forbedret og nogen vil desværre bukke under for presset".

20. september 2012: Ny hjemmeside fra Best Ski og aftale med Strøby Turist

Rejsebureauet Best Ski  har i for tredje år i træk valgt Strøby Turist som samarbejdspartner på al skikørsel fra Jylland og Fyn via Sjælland til Norge. Vi er glade for aftalen, der blandt andet betyder, at vores turistbusser har afgang fra Sjælland flere gange om ugen. Busserne kører blandt andet til Skeikampen, Hemsedal, Geilo, Sjusøen og Gålå og vi glæder os til at byde ferieglade skigæster velkommen i vores turistbusser. Best Ski har opgraderet sin hjemmeside og Strøby Turist har fået en fremtrædende plads - se mere her:

15. september 2012: Strøby Turist med i Forbrydelsen III

Når dette års afsnit af Forbrydelsen "ruller" hen over skærmen på DR1, sker det med Strøby Turist som en vigtig aktør, idet en af vore turistbusser er hyret som "Valgbus" for seriens politiske hovedperson Kristian Kamper. Vi er stolte over at være tildelt denne opgave, udtaler direktør Bjarne Nielsen fra Strøby Turist.

10. juli 2012: Strøby Turist vinder kommunal kørselsopgave i Greve Kommune.

I foråret 2012 valgte Greve Kommune at sende hele den kommunale kørsel i udbud. Greve Solrød Taxi, MM Befordring og Strøby Turist gik sammen om et tilbud på opgaven og i denne uge blev det offentliggjort, at opgaven var tildelt os. Strøby Turist skal primært varetage skolekørsel med stor bus til Hedelyskolen samt svømmekørsel fra samtlige skoler til Greve Svømmehal. Kontrakten er tildelt for 3 år, med mulighed for 2 x 1 års forlængelse.

20. juni 2012: Strøby Turist sørger for kørsel af roligans til EM 2012 i Ukraine.

Take Offer og TV2 har indgået aftale om at sende roligans til Camp Denmark, der ligger i udkanten af byen L´Viv - i den forbindelse er Strøby Turist hyret til at stå for bustransport fra henholdsvis Jylland, Fyn og Sjælland til Camp Denmark - det blev en oplevelse ud over grænser, se billeder fra turen her:

22. december 2011: Strøby Turist ruster sig til vinterens opgaver.

Medarbejderne blev sat på flere prøver, da de gæstede Sjællands Ringen.

I sidste uge var medarbejderne, lige fra chauffører til direktøren selv, bogstavelig talt på glatis, da de prøvede kræfter med Sjællands Ringens forskellige vejunderlag, og det blev i flere tilfælde en grænseoverskridende oplevelse.

Bjarne Nielsen, direktør i Strøby Turist, fortæller; Jeg havde i samarbejde med JuulGruppen og FDM planlagt et 2 dages kursus, hvor hovedvægten af kurset var bygget op omkring energirigtig kørsel og ikke mindst kørsel med firmaets køretøjer på både tør og våd bane.

Første dag havde jeg desuden hyret Villy Eenberg fra Outfitterkompagniet til at komme og holde et indlæg om fremtidens medarbejdere, set fra arbejdsgiverens side. Dette blev behændigt krydret med gruppeopgaver, som tog udgangspunkt i Robinson Ekspeditionen, som Villy vandt i 2009. Der blev dystet på tid i råbåndsknob, lægning af puslespil samt tovtrækning og bedste hukommelse. Sidste opgave bestod i at flytte kasser fra A til B, ved hjælp af 3 grene, lidt reb og ikke mindst en portion sund fornuft. Alle opgaver stillede krav til medarbejdernes samarbejdsevner og give plads til de medarbejdere, som til daglig måske fører en lidt mere tilbagetrukket rolle i firmaet, hvilket gav stof til eftertanke hos en del af de mere udadvendte medarbejdere.

2. dagen startede med pålægning af snekæder på busserne og her blev der aset og maset i grupperne, ingen ville stå tilbage for de andre. Første dagen havde sat positive spor, for der blev lyttet til alle og resultatet udeblev da heller ikke - såvel minibusser som rute- og turistbusser fik snekæder monteret på rekordtid .

Efter frokost skulle medarbejderne og ikke mindst køretøjerne bestå sin ilddåb og det blev starten på en eftermiddag med mange udfordringer, som Carsten så rammende udtrykte det; "for mig var det en stor overraskelse at få lov til at prøve hvor hårdt man kan presse busserne, og hvor stor hjælp de elektroniske hjælpemidler er, jeg fik i hvert fald flyttet nogle grænser betydeligt".

At kaste en 13 meter turistbus igennem en dobbelt undvige manøvre med 75 km/t uden at måtte bremse, men stole på bussens ESP system har for flere af os været en grænseoverskridende oplevelse, men også givet et godt indblik i, hvilken teknologisk udvikling, der er sket gennem årene. Eftermiddagen bød på mange spændende øvelser, så det var en flok glade men også trætte medarbejdere, der satte kursen mod Stevns.

Efter 2 dages intens uddannelse tør jeg godt love vores kunder, at vi nu er klar til vinterens opgaver, slutter Bjarne Nielsen.

15. november 2011: Ny turistbus til Strøby Turist

Strøby Turist har indgået aftale med Vejstruprød Busimport om køb af ny turistbus, af mærket Irisbus Magelys HDH, bussen leveres med alt tænkeligt udstyr og har plads til 55 passagerer i 4 * version og hele 59 passagerer i 3 * version. Bussen er blandt andet forsynet på panorama glastag i taget, komfort stole med armlæn, indstillelig ryglæn samt fodhvilere, DVD anlæg med 2 skærme, køleskab, toilet, klimaanlæg og meget andet. Bussen leveres i uge 3 og har sin første opgave i uge 4, hvor den skal køre promotion tur for Iveco Danmark. I uge 7 drager den til Westendorf sammen med Glostrup Skiclub, der for 5. år i træk har hyret Strøby Turist til at køre deres "Børnetur" - vi glæder os til et festligt gensyn med både børn og voksne.

1. november 2011: Ny aftale med Best Travel sikrer vinterkørsel i 2012.

Rejsebureauet Best Travel har i for åndet år i træk valgt Strøby Turist som samarbejdspartner på al skikørsel fra Jylland og Fyn via Sjælland til Norge. Vi er glade for aftalen, der blandt andet betyder, at vores turistbusser har afgang fra Sjælland flere gange om ugen. Busserne kører blandt andet til Skeikampen, Hemsedal, Geilo, Sjusøen og Gålå og vi glæder os til at byde ferieglade skigæster velkommen i vores turistbusser.

02. december 2010.

Grundet aflysning af dagens tur til julemarked i Lübeck har vi besluttet at lave en ekstra tur, torsdag d. 9. december 2010.

Bussen er ikke fyldt op, derfor sælger vi de sidste billetter efter "først til mølle" princippet, programmet lyder som følger:

Opsamling Store Heddinge, Strøby, Strøby Egede, Køge Station og Rønnede, færge fra Rødby kl. 09:45, 1 times shopping hos Fleggaard i Heiligenhafen, 4 timers ophold i Lübeck, færge fra Puttgarten kl. 18:45.

Pris pr. person: Kr. 250,00.

Brunchbuffet på færgen fra Rødby: Kr. 90,00.

Frokost i Lübeck: Kr. 90,00.

Kontakt Strøby Turist på mail eller telefon 5657 8088, hvis du vil købe billetter til dagens afgang, men husk der er kun få ledige pladser.

15. november 2010.

Juleturene til Lübeck den 29/11, 02/12, 04/12 og 08/12 nu er udsolgt, men vi har stadig enkelt ledige pladser tilbage den 26/11 og 06/12, kontakt Strøby Turist på telefon 5657 8088 eller mail , hvis du vil ha en af de sidste billetter.

12. november 2010.

Strøby Turist har igår underskrevet en 2 årig samarbejdsaftale med HB Køge og NETVÆRKET. Strøby Turist skal i første omgang stå for kørsel af HB Køges U17 & U19 til deres udekampe til Fyn og Jylland, men aftalen kan udvides, såfremt begge parter er enige herom. Vi ser frem til samarbejdet og vil gøre vort bedste for at indfri kundernes forventninger. Se pressemeddelelsen her.

11. november 2010.

Strøby Turist har indgået aftale med Best Travel om kørsel af skigæster i den kommende vintersæson. Aftalen omhandler de gæster, der skal med bus fra Jylland, Fyn og Sjælland via Sverige til destinationer i Norge og betyder en udvidelse af samarbejdet i forhold til sidste vintersæson. Vi er stolte over at være valgt som leverandør til opgaven og glæder os til at byde ferieglade skigæster velkommen i vores turistbusser.

19. oktober 2010.

Salget af billetter til vores 1 dags ture til Julemarkedet i Lübeck er startet, vi kører følgende dage:

November:

Fredag d. 26, mandag d. 29

December:

Torsdag d. 2., lørdag d. 4., mandag d. 6., onsdag d. 8., fredag d. 10.

Opsamling på Stevns, Køge, Rønnede samt motorvejen til Rødby efter aftale, færge fra Rødby kl. 10:15, 1 times shopping hos Fleggaard i Heiligenhafen, 4 timers ophold i Lübeck, færge fra Puttgarten kl. 19:15.

Pris pr. person: Kr. 250,00.

Brunchbuffet på færgen fra Rødby: Kr. 90,00.

Frokost i Lübeck: Kr. 90,00.

Kontakt Strøby Turist på mail eller telefon 5657 8088 og reservér din billet, inden det er for sent.

08. august 2010:

Vær med når en af verdens største folkefester fylder 200 år.

Strøby Turist kan i samarbejde med Best Travel tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige, nemlig en 3 dages tur til Ølfestival i München, fra 17. til 19. september 2010.

En af verdens største folkefester, Münchens Oktoberfest, fylder 200 år i 2010. Den traditionsrige begivenhed afholdes hvert år i slutningen af september og starten af oktober, og trækker flere end seks millioner besøgende til byen. I anledning af 200 års jubilæet sættes alle sejl til, og gildet vil uden tvivl blive festligere end nogensinde.

Vi giver dig chancen for at deltage i festen og opleve den enestående stemning på Wiesn-pladsen og i de mange telte. D. 18. september har vi frokostreservation i Heinz-teltet, hvor familien Heinz har drevet deres Wurst und Hühnerbraterei siden 1906. Dengang som nu serveres der traditionelle bayerske specialiteter, skyllet ned med skummende fadøl i store krus. Dagen på festpladsen kan naturligvis efter ønske kombineres med tid i München by på egen hånd. For yderligere information, klik her.

Rejsen sælges efter "først til mølle" princippet og kan bestilles på telefon 5657 8088 eller mail

18. april 2010:

Strøby Turist arrangerer bus fra Sjælland via Fyn og Jylland til Bruxelles, afgang mandag morgen. Returkørsel fra Bruxelles tirsdag morgen. Pris pr. person 180 EURO. 4 stjernet turistbus med alle tilladelser i orden, kvittering for billetkøb faxes eller mailes.
For nærmere information kontakt Bjarne på 56578088 eller mail bjarne@stroebyturist.dk

04. marts 2010:

Strøby Turist har idag indgået samarbejde med firmaet TungVognsSpecialisten. Samarbejdet har til opgave at give virksomheden et eller to årlige køre- og hviletidscheck samt efteruddannelse af virksomhedens ansatte, så de kan leve op til de krav som Strøby Turist eller myndighederne stiller. Vi ser frem til samarbejdet, der også har til hensigt at sikre såvel kunder som ansatte, en god og sikker oplevelse i vores turistbusser og minibusser.

01. marts 2010:

Strøby Turist støtter det lokale kulturliv. Strøby Amatørteater opfører den 12/3, 13/3 og 14/3-2010 farcen "Kludder i clairvoyancen", i Strøby Forsamlingshus. Bestil billetter og oplev firmaets Økonomichef på slap line.

13. februar 2010:

En tragisk busulykke kostede i nat 3 mennesker livet. Vores tanker går til de efterladte samt de passagerer og personalet, der var ombord på bussen. Politiet undersøger forholdende omkring ulykken, men uanset udfaldet af undersøgelserne er det vigtigt at understrege, at det er dokumenteret 12 gange sikre at køre i bus end i bil.

05. februar 2010:

105 elever fra Rødovre Gymnasium skal i uge 7 på skiferie til Livigno og vil blive transporteret i 2 turistbusser fra Strøby Turist. Turen er bestilt gennem Best Travel, vores faste samarbejdspartner i rejsebureaubranchen. Vi ser frem til at køre de unge mennesker sikker til og fra Italien.

01. februar 2010:

Glostrup Skiclub har for 3. år i træk valgt en turistbus fra Strøby Turist, til at sørge for sikker buskørsel til Kirchberg, når "Børneturen" skal på skiferie i uge 8. Vi er stolte over at blive valgt som samarbejdspartner og glæder os til at hilse på såvel forældre som børn igen i år. Turen bliver gennemført i vores største turistbus, en MAN fra 2009 med plads til 57 passagerer.

30. januar 2010:

Strøby Turist ønsker at hjælpe jordskælvsofrene i Hati og har derfor besluttet at donere 15.000,00 kr. til Danmarks Indsamlingen. Vi håber, at andre vil følge vores beslutning.

07. januar 2010:

Sikkerhed fremfor alt. Dania Brandteknik har nu installeret automatisk brandslukningsudstyr i motorrummet på vore 3 turistbusser. Derved har vi minimeret en i forvejen lille risiko for, at en eventuel motorbrand får katastrofale konsekvenser.

06. januar 2010:

Rejsebureauet Best Travel har i år valgt Strøby Turist som samarbejdspartner på al skikørsel fra Sjælland til Norge. Vi er glade for aftalen, der blandt andet betyder, at vores turistbusser har afgang fra Sjælland flere gange om ugen. Busserne kører primært til området Skeikampen og vi glæder os til at byde ferieglade skigæster velkommen i vores turistbusser. 

 

Strøby Turist - Tryggevældevej 4 - 4652 Hårlev - Tlf. 56578088 -
 techCMS